Åndklæder og Hviskestykker

Umuligt at overdøve medieskrigeriet. Vanvid at forsøge, det er en skrue uden ende.
Og som gamle HC Andersen viste os i Kejserens Nye Klæder er der ikke nødvendigvis sammenhæng mellem kvalitet og promovering.
Endvidere hedder det at Tomme Tønder buldrer Mest!, så…
derfor prøver jeg ganske lavmælt at formidle min musik.

Bojak, der er mig.
Briks, det er Fie som hedder dette mellemnavn efter mig og så rimer det på ‘striks’ 😉
Flødeskum, det er Anja som selv fandt på dette sødmefyldte bløde navn engang som 3-årig.
Klonkoret har ikke stemmeret. ;-O

Fie og Anja er tvillinger fra august 1990 og således 8 år da de synger på denne cd. Jeg havde forestillet mig at de skulle ha været mere med, men det gad de ikke, og det var ikke noget jeg havde lyst til at beordre. Jeg går absolut ikke ind for børnearbejde. Således synger Anja ‘Nordsjællandsk Calypso’ og Fie ‘Vi ses på Rælingen’, og sammen synger de ‘Lille Vintersmil’.

Fie og Anja, 1996

Der er altså en cd som kan købes for en halvtredser (+ porto) eller hundredelas UDEN fortrydelsesret 😉
sæt pengene ind på min konto i Fælleskassen; 8411-4009252 med fornødne oplysninger, så sender jeg en cd.

Comments are closed.