Hemmeligt (hvis du læser dette er det din egen skyld hvis du en dag blir spærret inde som følge heraf).

Hvad finder fredsvagten i hulen. En bussemand... en terrorist?

Mads, een af de første fredsvagter, kreerede dette tegn til EU-topmøde i Bruxelles december 2001.
Jeg synes det var genialt og et par år senere fik jeg FredsVagtens anerkendelse til at producere en badge deraf. Det viser sig imidlertid at mange ikke rigtig forstår budskabet. Vi fik osse lavet 100 t-shirts, men det ville være synd at sige at de går som varmt brød. Hmmm... synes ellers det er ret oplagt som symbol på at terror-diskursen er falsk.
Det har jeg skrevet et indlæg til Information om her ved nytårstide 2008 hvor jeg skulle overveje om jeg ville holde avisen efter 4 ugers prøve... nå det fortæller jeg i min såkaldte 'påtale' (en debatrubrik med "Skarp kritik af person, myndighed, branche, parti mv." som avisen selv skriver i sit oplæg.)
Mit indlæg blev ikke optaget, som den efterfølgende mailudveksling mellem mig og debatredaktøren viser. Istedet har jeg publiceret påtalen alle steder jeg kunne komme til det, dels for at få anerkendelse for mit synspunkt, og dels for at presse Information til at overveje deres troværdighed da jeg formoder der i mine netværk er ganske mange læsere af denne.
Der er ikke skyggen af tvivl; vi baserer vores opfattelse af terrorismens fare og betydning på et falsk grundlag. Det er SÅ pinligt at den danske opinion helt har slået tænkeren fra i vurderingen af skyldsspørgsmålet om 9/11

Der er i øvrigt en sjov lille anekdote omkring lanceringen af denne badge.
Kulturnatten 2004 stod vi som sædvanlig vores vagt til langt ud på aftenen, da der er et myldrende folkeliv på pladsen. Christiansborg er et af de allermest besøgte steder i den Københavnske Kulturnat som ligger anden fredag i oktober. Det er en herlig aften hvor der er rigtig meget publikum til FredsVagtens stand, så selvfølgelig holder vi åbent.
Dette år kom en knægt på 6 - 8 år hen og spurgte om han måtte få 'sådan een!'... han mente en TerrorISTbadge. Joh, jeg prøvede mig med lidt voksensnak om penge til FredsVagten og produktionsomkostninger. På den anden side... hvis han ville bære budskabet ind på Borgen.
- Skal I derind?, spurgte jeg ham og hans kammerat der var kommet til, mens jeg pegede op mod granitten.
De nikkede.
- Okay, fortsatte jeg, så får du een, men så skal du osse bære den lige dér. Jeg pegede på hans hue, midt i panden.
Han nikkede ivrigt og kammeraten trak straks en hue op af lommen... nåhja ;-) så skulle han jo osse ha een. Og så forsvandt de.
En times tid eller to senere kom de igen sammen med den enes forældre som smilende fortalte at de var blevet fotograferet sammen med både Pia Kjærsgaard og Poul Nyrup med den badge lige midt i billedet ;-)
Så takkede jeg knægtene for deres gode indsats ved at forære dem en 'jeg støtter FredsVagten'-badge i bonus.